Akdeniz »

Düzce 18 Temmuz Spor Salonu’nda Genç Kızlar Voleybol Müsabakaları Gerçekleştirildi

Düzce 18 Temmuz Spor Salonu'nda başlayan Genç Kızlar Grup Eleme Müsabakaları, Düzce, Karabük, Sakarya, Bolu ve Zonguldak illerinin katılımıyla gerçekleşiyor. Müsabakaların üç gün süreceği bildirildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Genç Kızlar Grup Eleme Müsabakaları, Düzce 18 Temmuz Spor Salonu'nda başladı. Katılımcı iller arasında Düzce, Karabük, Sakarya, Bolu ve Zonguldak bulunuyor. Müsabakaların üç gün boyunca devam edeceği ve voleybolseverlere heyecan dolu anlar yaşatacağı ifade ediliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.