Akdeniz »

Bingöl'de 600 İş Yeri Denetimi Gerçekleştirildi

Bingöl'de son bir yıl içinde 600 iş yeri denetlendi. Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, denetimlerin sağlıklı alışveriş ortamı sağlamak amacıyla yapıldığını belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, son bir yılda 600 iş yerinin denetlendiğini ifade etti. Bingöl Belediyesi'ne bağlı ekipler, et, unlu mamuller, kahvehane, lokanta, kasap ve internet kafelerde kapsamlı denetimler gerçekleştirdi. Bu denetimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Barakazi, satılan ürünlerin son kullanma tarihleri, esnafın portör sağlık karneleri, gıda depolama alanları ve genel hijyen koşullarının kontrol edildiğini vurguladı. Başkan, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için bu denetimlerin önemine dikkat çekerek, “Hepimiz kentte yaşamanın bir gereği olarak toplumun ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, insan sağlığını ilgilendiren konularda çok daha hassas ve dikkatli olmalıdır. Özellikle gıda üretimi ve satışını gerçekleştiren iş yerlerini titizlikle denetlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Ayrıca, belediye meclisinin Gıda ve Çevre Komisyonu ile Zabıta ekiplerinin birlikte denetim çalışmalarını sürdürdüğünü de belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.