Akdeniz »

Gebze'de GESMEK Yılsonu Etkinlikleri ile Kursiyerler Sahne Aldı

Gebze'de GESMEK kursiyerleri, yılsonu etkinlikleri kapsamında sahne alarak yeteneklerini sergiledi. İlk konser, bağlama ve ney performanslarıyla büyük ilgi gördü.

Gebze'de, GESMEK (Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları) yılsonu etkinlikleri başladı. Bu etkinlikler, yıl boyunca çeşitli branşlarda eğitim alan kursiyerlerin yeteneklerini sergilediği bir platform oluşturuyor. Mayıs ayı boyunca sürecek olan etkinliklerin ilki, bağlama ve ney konseri ile gerçekleşti. Gebze Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Gebzelilerin yanı sıra kursiyerlerin aileleri de katılarak destek verdi. Konserdeki performanslarla GESMEK kursiyerleri, müzikseverlerden büyük beğeni topladı. GESMEK'in yılsonu programları, 7 Mayıs Perşembe günü keman ve gitar konseriyle devam edecek. Bu konserin katılımı ücretsiz olup, saat 20.30'da başlayacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.