Akdeniz »

Bursa İznik'te Emlak Zengini Çiftin Cinayetinde Oğul Kenan Ö.'ye İki Kez Ağırlaştırılmış Hapis Cezası İstendi

Bursa İznik'te kaybolan emlak zengini çiftin kemikleri 6 yıl sonra bulundu. Oğul Kenan Ö. hakkında iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılama devam ediyor.

Bursa'nın İznik ilçesinde, 6 yıl önce kaybolan ve evlerinin bahçesinde kemikleri bulunan emlak zengini yaşlı çiftin cinayetinin şüphelisi olan Kenan Ö. hakkında, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediliyor. İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Kenan Ö. hakkında "kasten öldürme" ve "tasarlayarak canavarca hisle öldürme" suçlamaları yöneltiliyor. Duruşmada, sanık Kenan Ö. savunma yapmadı ve mahkemeden bazı belgelerin kendisine ulaşmadığını belirterek 7. ve 8. celselerin tutanaklarını talep etti. Mahkeme heyeti, gerekli evrakların sanığa verilmesine karar verirken, duruşmayı 12 Haziran 2015 tarihine erteledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.