Akdeniz »

Adıyaman Kahta'da Teker Patlaması Sonucu Meydana Gelen Kazada 12 Yaralı

Adıyaman Kahta'da meydana gelen kazada, tekeri patlayan minibüs takla attı ve 12 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kayseri'den Adıyaman’ın Kahta ilçesine doğru seyir halinde olan Emre Çetin'in kullandığı 38 DM 223 plakalı minibüs, Kahta-Adıyaman karayolunun 2. kilometresinde kaza yaptı. Minibüsün tekeri patladığı için araç takla atarak devrildi.

Kazada, sürücü Emre Çetin’in yanı sıra Hanife Çetin, Hacer Erzurum, Yıldız Kaya, Necmiye Yetişen, Şerife Tuna, Hava Adıyaman, Hatice Suveren ve çocuklar Serdar Kaya, Kadir Kaya, Nazlı Erzurum ile Burak Yetişen yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi ve yaralılar Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Hacer Erzurum ve Şerife Tuna, Adıyaman Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili olarak gerekli soruşturma başlatıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.