Akdeniz »

Bilecik Merkez'de İnşaatta Çalışan İşçi 5 Metre Yükseklikten Düştü

Bilecik Merkez'de inşaatta çalışan 32 yaşındaki Beytullah Korkmaz, 5 metre yükseklikten düşerek yaralandı. Olayın ardından sağlık ekipleri Korkmaz'a müdahale ederek hastaneye kaldırdı.

Edinilen bilgilere göre, Bilecik'in Bahçelievler sitesinde yapımı devam eden bir inşaatta 32 yaşındaki işçi Beytullah Korkmaz, 5 metre yüksekliğindeki iskeleden düştü. Olay anında diğer inşaat çalışanları durumu hemen 112 Acil Servis’e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Korkmaz'a ilk müdahaleyi yaptı. Yüzünde kanama olan işçi, çevredeki işçilerin yardımıyla ambulansa taşındı.

Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Korkmaz'ın sağlık durumunun, yapılan filmler sonrasında netleşeceği belirtildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.