Kocaeli'nde Engelsiz Eğlence Şenliği Kapsamında MFÖ Konseri Düzenlendi
Kocaeli'nde düzenlenen Engelsiz Eğlence Şenliği’nde MFÖ konseri büyük ilgi gördü ve binlerce kişi coşkulu bir şekilde eğlendi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Engeliler Haftası dolayısıyla düzenlenen 6. Geleneksel Engelsiz Eğlence Şenliği, MFÖ konseri ile devam etti. Etkinlik, Sekapark uçurtma tepesi önünde gerçekleştirildi ve binlerce vatandaş konseri izlemek için bir araya geldi. MFÖ, performansları sırasında katılımcıların coşkuyla şarkılara eşlik etmesine olanak tanıdı.
Konsere, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş'un yanı sıra engelliler ve aileleri de katıldı. Başkan Vekili Özak, konser öncesinde yaptığı konuşmada, her bireyin bir engelli adayı olduğunu vurgulayarak, “Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerin haklarının korunması ve yaşamlarının kolaylaştırılması için birçok proje gerçekleştirdik. Toplu taşıma araçlarına engelli liftleri ekledik ve Sekapark’ta görme engelli bireyler için yürüyüş yolları yaptık” ifadelerini kullandı.