Akdeniz »

Şanlıurfa Birecik'te Fırat Nehri'ne Giren Üç Suriyeliden Biri Boğuldu

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Fırat Nehri'ne giren üç Suriyeliden biri hayatını kaybetti. Diğer iki kişi ise kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Suriye uyruklu üç kişi Birecik Kelaynak mevkisinde Fırat Nehri'ne girdi. Suya düştüklerini fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen Birecik İlçe Emniyeti'ne bağlı ekipler, nehirde acil arama çalışmalarına başladı. Ne yazık ki, suyun içinde çırpınan Suriyelilerden biri aramalara rağmen bulunamadı. Diğer iki kişi ise başarılı bir şekilde kurtarılıp Birecik Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.


Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı incelemelerde bulunarak, güvenlik önlemlerini artırdı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.