Akdeniz »

Adıyaman İl Genel Meclisi Mayıs Ayı Toplantısında Gündem Maddelerini Görüştü

Adıyaman İl Genel Meclisi, Mayıs ayı toplantılarının 3. oturumunu gerçekleştirdi. Eğitim, İmar ve Çevre Komisyonları raporlarını sundu. Gündem maddeleri arasında çeşitli imar planları onaylandı.

Adıyaman İl Genel Meclisi, Mayıs ayı toplantılarına devam ediyor. Başkanvekili Mustafa Kavak'ın başkanlık ettiği oturumda, eğitim tesisi ve enerji projeleri için imar planları ele alındı. Büyükkavaklı Köyü'nde eğitim tesisi amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, Sincik ilçesindeki Mengel Regülatörü ve HES projesi için hazırlanan imar planları meclis üyeleri tarafından onaylandı. Ayrıca, Yarmakaya Köyü'nde eğitim tesisi alanı için de imar planları kabul edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.