Güncel »

Adana ve Mersin'deki HDP Binalarına Yapılan Bombalı Saldırılar Kınandı

Adana ve Mersin'de HDP binalarına gerçekleştirilen bombalı saldırılar, hükümet üyeleri tarafından kınandı. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, yaralılara acil şifalar diledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kültür Bakanı Ömer Çelik, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, "Adana HDP Seyhan İlçe Binası ve Mersin HDP binasına yapılan saldırıyı lanetliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu saldırı HDP'ye, tüm siyasi partilere ve seçim sürecine yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan da Twitter üzerinden, "Adana ve Mersin'deki HDP bürolarına yapılan saldırıyı kınıyor, HDP'ye ve yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Seçim sürecine şiddet karıştırmaya çalışan provokatörlerin oyunu tutmamıştır, tutmayacaktır" dedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.