Denizli'de Gençlik ve Spor Bayramı İçin Kolpa ve Fettah Can Sahne Aldı
Denizli'de düzenlenen Gençlik Konseri'nde Kolpa Grubu ve Fettah Can, onbinlerce gençle buluşarak unutulmaz bir gece yaşattı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen Gençlik Konseri, Delikliçınar Meydanı'nda yapıldı. Onbinlerce Denizlili, konser alanını doldurarak Kolpa Grubu ve Fettah Can'ın performansını izlemek üzere bir araya geldi.
Konserin başlangıcında sahneye çıkan Kolpa Grubu, gençlerin alkışları eşliğinde sevilen şarkılarını seslendirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Fettah Can, dinleyicilerin coşkusunu artırarak etkinliğin enerjisini yükseltti. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği konser, Fettah Can'ın hareketli parçalarıyla sona erdi ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.