Güncel »

Muş Malazgirt'te HDP Bürolarına Yapılan Saldırılar Protesto Edildi

Muş'un Malazgirt ilçesinde HDP bürolarına yapılan saldırılar protesto edildi. Toplanan kalabalık, saldırıları kınayarak, HDP'nin halkların birliği için önemini vurguladı.

Muş'un Malazgirt ilçesinde, Halkların Demokratik Partisi (HDP) bürolarına yönelik Adana ve Mersin'de gerçekleşen saldırılar, ilçe halkı tarafından protesto edildi. HDP Malazgirt İlçe Eş Başkanı Rahmi Akçin, burada yaptığı açıklamada, "HDP, halkların kardeşliği projesiyle seçimlere giren bir parti olarak, karanlık güçler için bir tehdit oluşturmaktadır" ifadelerini kullandı. Akçin, saldırıların arkasında yatan nedenleri açıklayarak, "Bu bombalar, halkların geleceğine yönelik bir saldırıdır" dedi. Protesto etkinliğinde, Malazgirt Belediyesi eş başkanları, HDP ve BDP yöneticileri ile çok sayıda vatandaş da yer aldı. Yapılan basın açıklamasının ardından katılımcılar, beş dakikalık oturma eylemi gerçekleştirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.