Akdeniz »

Ankara'da Nurettin Soykan İçin Mevlit Okutuldu, Malatyalılar Bir Araya Geldi

Ankara Kocatepe Camii'nde Malatyaspor'un eski başkanı Nurettin Soykan anısına mevlit okutuldu. Etkinlikte Malatyalılar bir araya gelirken, ikramlarda bulunuldu.

MASTÖB Ankara Şubesi'nin öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, Malatyaspor'un efsanevi başkanı Nurettin Soykan için Kocatepe Camii'nde mevlit okundu. MASTÖB Gençlik Kolları Başkanı Yalçın Aktaş, etkinlikte yaptığı açıklamada, merhum Soykan’ın 6. ölüm yıl dönümünde anıldığını belirtti. Etkinlikte, Kocatepe Camii imam hatipleri ve müezzinleri tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Mevlit sonrası Malatyalılara ikramlarda bulunuldu. Aktaş, Soykan’ın Malatyaspor ve Malatyalılar için önemli bir figür olduğunu vurgulayarak, onun anısına yapılan bu etkinliğin büyük bir anlam taşıdığını ifade etti. Etkinlik, Malatyalılar ve soydaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.