Akdeniz »

Gemlik'te Diyanet-Sen, Başkana Tebrik Ziyaretinde Bulundu

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Diyanet-Sen Gemlik Şubesi yönetimi tarafından ziyaret edilerek tebrik edildi. Ziyaret sırasında başkana çeşitli hediyeler verildi.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Amatör Şura tarafından yılın en başarılı belediye başkanı seçilen Refik Yılmaz’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Diyanet-Sen Gemlik Şubesi yönetimi, Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, başarılarının devamını diledi. Ziyaret esnasında Diyanet-Sen Gemlik Şube Başkanı Necmettin Özkesen, Yılmaz’a çiçek, kalem ve güneş enerjisiyle çalışan bir el feneri hediye etti. Özkesen, Gemlik Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarını yakından takip ettiklerini belirterek, ilçedeki değişim ve gelişim için Yılmaz’a teşekkür etti. Başkan Refik Yılmaz ise, bu anlamlı ziyaret için Diyanet-Sen üyelerine teşekkür ederek, hizmet ve yatırımların devam edeceğini ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.