Akdeniz »

Bursa Osmangazi'de İnternet Üzerinden Dolandırılan Bir Kişi Polise Başvurdu

Bursa Osmangazi'de yaşanan dolandırıcılık olayında, internet üzerinden tanıştığı eskort kızla birlikte olmak isteyen M.T., 500 TL kaybettiğini belirterek şikayette bulundu.

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Santral Garaj Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 27 yaşındaki M.T., internette tanıştığı bir eskort kızla buluşmak için 500 TL yatırdı. Ancak, M.T. sürekli para talep edilmesi üzerine dolandırıldığını fark etti. Bu nedenle polise başvurarak yardım istedi. Olayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı ve dolandırıcılık olayıyla ilgili detayları araştırıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.