Mut »

Mersin'deki Pat Pat Kazasında 1 Çocuk Öldü 4 Çocuk Yaralandı

Mersin’in Mut ilçesinde patpatın devrilmesi sonucu üzerinde bulunan 5 çocuktan biri hayatını kaybetti, 4 çocukta yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et

Edinilen bilgilere göre, Mut'un Sarıveliler Mahallesi'nde meydana gelen kazada, tarım genellikle tarım işlerinde kullanılan ve patpat diye tabir edilen patpatın devrilmesi sonucu üzerinde bulunan 5 çocuktan biri hayatını kaybetti, 4 çocukta yaralandı.

 

Mehmet Kizir'in (14) kullandığı ve üzerinde 4 çocuğun bulunduğu tarım motoru patpat, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 14 yaşındaki Mehmet Kizir olay yerinde yaşamını yitirdi. Mehmet Kizir’in kardeşleri Muhammet Eray (7), Koray (12) ile arkadaşları Musa Cesrir (4) ve Mehmet Kafa (13) yaralandı. 

 

Çevredeki vatandaşların durumu  112 Acil servise bildirmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada yaralanan Muhammet Eray (7), Koray (12) ile arkadaşları Musa Cesrir (4) ve Mehmet Kafa (13)’ı hastaneye kaldırarak tedavi altın alındı.

 

Olay yerinde hayatını kaybeden 14 yaşındaki Mehmet Kizir’in cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından, otopsi için Mut Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.