Akdeniz »

Zonguldak Ereğli'de Nikah Memuru Şerafettin Akbulut'un Boğulması Üzerine Detaylar

Zonguldak Ereğli'de, nikah memuru Şerafettin Akbulut, bir öğrenciyi kurtarmaya çalışırken boğuldu. Eşleri ve nikah görüntüleri geride kaldı.

Kdz. Ereğli ilçesindeki Cemaller Köyü Çavuşağzı plajında, Bülent Ecevit Üniversitesi Din Kültürü Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Muttalip Demir, denizde çırpınmaya başladı. Durumu fark eden Kdz. Ereğli Belediyesi Nikah Memuru Şerafettin Akbulut, kurtarma amacıyla denize atladı. Ancak dalgalarla mücadelesinde başarılı olamayarak boğulup hayatını kaybetti. Akbulut'un kurtarmaya çalıştığı öğrenci de, dalgıçlar tarafından bir saatlik aramanın ardından cansız bedenine ulaşıldı. 10 yıl boyunca çok sayıda nikah törenine katılan Akbulut'tan geriye bu anların görüntüleri kaldı. Yarın Kdz. Ereğli Belediyesi önünde bir tören düzenlenecek. Akbulut'un cenazesi Sücüllü Köyü'nde öğle namazının ardından defnedilecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.