Akdeniz »

Yalova'da Boşandığı Eşi Tarafından Öldürülen Kadın Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Yalova'da eski kocası tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden Seda Camgöz, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazesi, baba ocağına getirilen Camgöz’ün yakınları büyük bir üzüntü yaşadı.

Yalova’da, boşandığı eşi tarafından sokak ortasında 20 bıçak darbesiyle öldürülen genç kadın Seda Camgöz, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Camgöz’ün cenazesi ilk olarak baba evine getirildi ve burada yakınları ile iş arkadaşları tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Bazı kadınlar bu acı olay karşısında sinir krizi geçirerek bayıldı. Ardından cenaze, Merkez Camii’ne götürüldü. Seda Camgöz’ün babası Hüseyin Camgöz, taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta güçlük çekti. Kılınan cenaze namazının ardından genç kadının naaşı Yalova Şehir Mezarlığı’na defnedildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.