Akdeniz »

Yılmaz Erdoğan'ın Dedesinin Ölümü Hakkari'de Üzüntü Yarattı

Antalya'da hayatını kaybeden Yılmaz Erdoğan'ın dedesi Sait Atay, Hakkari'de derin bir üzüntüyle anıldı. 89 yaşındaki Atay, akciğer yetersizliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Yılmaz Erdoğan’ın dedesi olan M. Sait Atay, 89 yaşında, Antalya Özel Anadolu Hastanesi’nde akciğer yetersizliği sebebiyle hayatını kaybetti. Atay, Adalet Partisi'nden 1963 ve 1977 yıllarında Hakkari Belediye Başkanlığı yapmış bir isimdi. Vefatının ardından Antalya Lara'daki Çağlayan Mezarlığı’na defnedilen Atay’ın ölümü, Hakkari’de büyük bir üzüntüyle karşılandı. Hakkari halkı, Atay’ın anısını yaşatmaya devam edeceğini belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.