Akdeniz »

Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Rektörü Tüm Annelerin Gününü Kutladı

Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Anneler Günü dolayısıyla annelere sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Anneler Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada, annelerin “karşılıksız sevgi ve fedakarlığın sembolü” olduğunu belirtti. Tüm annelerin sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmesini dileyen Sınav, annelerin yaşamlarının her anında yanlarında olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Sınav, “Hayat boyu destekçimiz ve ilk öğretmenimiz olan annelerimiz için ne yapsak azdır” ifadelerini kullandı. Ayrıca, sadece Anneler Günü'nde değil, her gün saygı ve sevgi gösterilmesi gerektiğinin altını çizen Sınav, annelerin sağlık, başarı ve huzur dolu bir yaşam sürmesinin evlatlarının en büyük mutluluğu olduğunu ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.