Akdeniz »

Malatya'da "Bu Benim Eserim" Projesi Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Malatya'da düzenlenen “Bu Benim Eserim” Projesi Ödül Töreni'nde, 6 proje Türkiye Finali'ne katılmak üzere seçildi. Törende, öğrenciler ve öğretmenler ödüllendirildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek ve yetenekli çocukların desteklenmesi amacıyla düzenlenen “Bu Benim Eserim” Projesi Ödül Töreni, Malatya'daki Ramada Otel Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene, Vali Yardımcısı Abdul Kadir Duran, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Dairesi Malatya Koordinatörü Prof. Dr. İsmail Özdemir ve Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı gibi birçok önemli isim katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, törende yaptığı açılış konuşmasında, bu projenin Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu bilim insanlarını yetiştirme kapasitesine önemli katkılar sağlayacağını belirtti. TÜBİTAK Bölge Koordinatörü Prof. Dr. İsmail Özdemir ise çocukların bilim üretme konusundaki başarılarını vurgulayarak, proje sürecinin ülkenin bilim ve teknoloji üretiminde kritik bir rol oynadığını ifade etti.

Ödül töreninde, 6 proje Türkiye Finali'ne katılmak üzere seçildi ve Malatya Bölge Sergisi'ne davet edilen projeler arasında yer alan öğrencilere çeyrek altın verildi. Tören, öğretmenler ve öğrenciler için ödüllerin dağıtılmasıyla sona erdi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.