Akdeniz »

Gaziantep'te Genç MÜSİAD, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren'i Ziyaret Etti

Genç MÜSİAD Gaziantep Şubesi, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren'e ziyarette bulunarak, asayiş konularında bilgi aldı ve fidan bağışında bulundu.

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç MÜSİAD) Gaziantep Şubesi, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren'i makamında ziyaret etti. Bu tanışma toplantısında, Gülveren, Gaziantep'teki asayiş sorunları ve yapılan faaliyetler hakkında Genç MÜSİAD üyelerini bilgilendirdi. Gülveren, sivil toplum kuruluşu olarak Genç MÜSİAD'a çalışmalarında başarılar dileyerek tebrik etti. Genç MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Burak Babüroğlu ise, emniyet müdürüne ziyareti dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade etti ve dernek arazisine bağışladıkları 10 fidanı simgeleyen bir plaket sundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.