Akdeniz »

Malatya'da Eğlence Merkezinde Çıkan Kavgada 5 Kişi Yaralandı

Malatya'daki bir eğlence merkezinde meydana gelen bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılar, özel hastaneye ve ardından Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Malatya'nın Cezmi Kartay Caddesi üzerindeki eğlence merkezinde, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü kavga çıktı. Olayda 5 kişi bıçak darbeleri ile yaralandı. Yaralıların durumu, eğlence merkezinin ilerisindeki özel bir hastaneye gitmeleriyle fark edildi. Olay yerine hızla ulaşan polis ekipleri inceleme başlattı. Bazı yaralılar sokakta yerde yatarken, iki yaralı özel hastanenin acil servisinde tedavi edilmeye alındı.


Yaralılar, ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Yaralıların isimleri Mehmet K., Resul B., Ferdi T., Aykut T. ve Serdar K. olarak belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü, yaşanan olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.