Akdeniz »

Van Gürpınar'da Bulunan Nehir Aslan'ın Otopsi Raporunda Şiddet Bulgusu Yok

Van Gürpınar'da kaybolduktan 4,5 ay sonra ölü bulunan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın otopsi raporunda şiddet ve cinsel saldırı bulgusuna rastlanmadığı açıklandı.

Van'ın Gürpınar ilçesinde, 29 Ekim 2014'te kaybolan Nehir Aslan'ın cesedi, evine yakın bir bataklık alanda 4,5 ay sonra bulunmuştu. Soruşturma devam ederken, İstanbul Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi tarafından yapılan incelemenin sonuçları açıklandı. Rapor, Nehir Aslan'ın vücudunda cebir, şiddet ve cinsel saldırı bulgusu tespit edilmediğini ortaya koydu. Bu bilgiler, Van Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi. Nehir'in kesin ölüm nedeni ise 1. İhtisas Kurulu tarafından belirlenecek. Nehir Aslan'ın cesedi, otopsi için 14 Mart'ta İstanbul'a götürülmüş ve ardından 18 Mart'ta Gürpınar'da defnedilmişti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.