Bodrum Turgutreis'te Kaybolan Doğukan Naci Berk'in Cesedi Bulundu
Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaybolan Doğukan Naci Berk'in cesedi, yapılan arama çalışmaları sonucunda bulundu. Berk'in cenazesi Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Turgutreis Mahallesi'nde 25 Nisan tarihinde Kazım Can Baran ile birlikte denize açılan Doğukan Naci Berk, geri dönmeyince arama çalışmaları başlatıldı. Sahil Güvenlik ekipleri, Baran'ın cesedini bulmuş ancak Berk kaybolmaya devam etmişti. Tekne ise günler önce Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Leros Adası yakınlarında tespit edilmişti.
Turgutreis Sahil Güvenlik Komutanlığı, aldıkları bir ihbar üzerine Çatal Ada açıklarında bir erkek cesedi buldu. Yapılan kimlik tespitinde cesedin Doğukan Naci Berk'e ait olduğu belirlendi. Yaklaşık bir aydır kayıp olan Berk'in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.