Akdeniz »

Aydın'da Esnaf Odası ve ADÜ Rektörü İş Birliği İçin Bir Araya Geldi

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'a ziyaret gerçekleştirdi. Gecikmeli olan bu ziyaretin ardından iki kurum iş birliği yapma kararı aldı.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'ı 'Hayırlı olsun' ziyareti için makamında ziyaret etti. Ziyaret, her iki kurumun yetkililerinin yoğunlukları nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleştirildi. Ancak bu durum, görüşmelerin bereketli geçmesine engel olmadı. Ziyarette, üniversite ve esnaf odası arasında ortak çalışma kararı alındı.
AYESOB Yönetim Kurulu Başkanı Selahittin Çetindoğan, Aydın’ın gelişimi için bilim ile sanatın birleşmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Aydın esnafının en büyük sorununun kalifiye eleman eksikliği olduğunu belirtti. Çetindoğan, meslek yüksekokulu öğrencilerinin pratik yapabilmesi için Aydın esnafının tüm imkanlarını seferber etmeye hazır olduklarını ifade etti.
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ise, Çetindoğan’ın önerisine sıcak baktığını ve iş birliği için istekli olduklarını belirterek AYESOB yönetimine teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.