Akdeniz »

Gürpınar'da Saadet Partisi Heyeti Esnafı Ziyaret Etti

Saadet Partisi Van Milletvekili Fethullah Erbaş ve Adayı Özay İlhan, Gürpınar'da esnafla bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Saadet Partisi (SP) heyeti, seçim çalışmaları çerçevesinde Gürpınar esnafını ziyaret etti. Ziyarete katılan isimler arasında Van eski Milletvekili Fethullah Erbaş ve Van Milletvekili Adayı Özay İlhan yer aldı. Ziyaret sırasında esnafla sohbet eden İlhan, “Bu gidişatı değiştirecek olanlar sizlersiniz. Bir araya gelip bu oyunu bozmamız lazım. Gürpınar esnafımıza diyoruz ki; gelin yaşanabilir bir Gürpınar’ı yeniden kuralım. Adil düzeni yeniden inşa edelim” şeklinde konuştu. İlhan, ayrıca işçi ve memurlara yönelik sıkıntılar konusunda da duyarlılık göstererek, “Faizsiz kredi verelim” önerisinde bulundu. Ziyaretin devamında, “Son 12 yılda 600 milyar lira faiz ödendi. Bu kaynağı nereden buldun?” diyerek mevcut ekonomik duruma eleştirilerde bulundu. İlhan, Gürpınar halkının desteğiyle daha iyi bir geleceğin inşa edileceğine inandıklarını vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.