Akdeniz »

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğrencileri İstanbul'dan İki Ödül Aldı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğrencileri, 3. İstanbul Uluslararası Akıllı Şebekeler Kongresi’nde ödül kazandı. Oğuzhan Oktay Büyük ve Yusuf Korkmaz birincilik, Yusufhan Çeknaz ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.

3. İstanbul Uluslararası Akıllı Şebekeler Kongresi’nde, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri önemli başarılar elde etti. Oğuzhan Oktay Büyük ve Yusuf Korkmaz, "En İyi Lisans Öğrencisi Bildirileri" kategorisinde birincilik ödülünü kazandı. Bu ödül, ortak hazırladıkları "A Mobile Application to Manage Electricity Consumption" başlıklı bildiri ile elde edildi. Ayrıca, Yusufhan Çeknaz ise aynı kategoride üçüncülük ödülüne layık görüldü. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde düzenlenen kongrede, ödüller Enerji Genel Müdürü Dr. Zafer Demircan ve IEEE PES Türkiye Başkanı Prof. Dr. Ömer Usta tarafından takdim edildi. Kongrede, çeşitli üniversitelerden akademisyenler ve öğrenciler de "en iyi genç araştırmacı bildiri ödülü" gibi farklı kategorilerde ödüllendirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.