Akdeniz »

Konya Beyşehir'de Tek Katlı Evde Yangın Çıktı, İtfaiye Müdahale Etti

Konya Beyşehir'de meydana gelen yangında, tek katlı evin 2 odası zarar gördü. İtfaiye ekipleri yangına hızla müdahale etti ve soğutma çalışmaları sonrasında yangın kontrol altına alındı.

Yangın, Müftü Mahallesi'nde Gülnaz Tuğoğlu'na ait tek katlı evde çıktı. Edinilen bilgilere göre, yangın, baca temizliği yapılırken meydana geldi. İtfaiye ekipleri olaya kısa sürede müdahale ederek yangını söndürdü. Yangın sonrası evin iki odası ve içindeki eşyalar büyük ölçüde zarar gördü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.