Akdeniz »

Kilis'te Jandarma ve Hudut Birlikleri Tarafından 47 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kilis'te gerçekleştirilen 6 ayrı operasyonda, jandarma ve hudut birlikleri 47 bin 850 paket kaçak sigara ele geçirirken, 5 kişi gözaltına alındı.

Kilis'te jandarma ve hudut birliklerinin düzenlediği 6 ayrı operasyonda, toplamda 47 bin 850 paket kaçak sigara ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ile 2. ve 3. Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı birlikler, gümrük kaçakçılığına karşı yoğun bir mücadele yürütüyor. Bu operasyonlar sonucunda, kaçak sigara ticaretine büyük bir darbe vurulmuş oldu. Ele geçirilen kaçak sigaralarla ilgili olarak 5 şahıs da jandarma tarafından gözaltına alındı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.