Akdeniz »

Kırşehir'de Cumhuriyet İlkokulu'na Kızılay Tarafından Özel Eğitim Sınıfı Kazandırıldı

Kırşehir'de Kızılay tarafından Cumhuriyet İlkokulu'nda özel eğitim sınıfı açıldı. Kızılay Kırşehir Şube Başkanı Adnan Uygur, projeyle engelli bireylere destek sağlanacağını belirtti.

Kızılay Kırşehir Şubesi, Cumhuriyet İlkokulu'nda özel eğitim sınıfı kurarak önemli bir projeye imza attı. Kızılay Kırşehir Şube Başkanı Adnan Uygur, açılışta yaptığı konuşmada, "Genel Merkezimizin sunduğu katkı ile özel eğitim sınıfı oluşturduk. Engelli yurttaşlarımıza desteklerimiz artarak devam edecek" şeklinde ifade etti. Uygur, özel eğitim sınıfının çocuklara fayda sağlayacağını umduğunu vurguladı.

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Erol Gölbaşı ise, özel eğitim sınıfının çocukların bağımsız yaşam becerilerini geliştirmesi açısından önemli olduğunu belirtti. Gölbaşı, "Özel eğitime ihtiyacı olan çocuklar, akranlarıyla aynı ortamda eğitim alarak sosyal becerilerini geliştirecekler" dedi.

Özel eğitim sınıfının açılış törenine Kızılay Kırşehir Şube Başkanı Adnan Uygur, Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak İşleri Şube Müdürü Aslan Tekeş ve Kırşehir Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Servet Avkapan katıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.