Akdeniz »

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, Başmakçı'da İşçilerle Buluştu

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmaları kapsamında Başmakçı ilçesini ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi ve asgari ücretin net 1400 TL olacağını açıkladı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmaları çerçevesinde Başmakçı ilçesini ziyaret etti. Fabrikada çalışan işçilerle görüşen Parsak, MHP iktidarında asgari ücretin net 1400 TL olacağını belirtti. Ziyareti sırasında Başmakçı'daki tavuk çiftliklerini ve fabrikaları da gezdi. Ayrıca, Ovacık ve Çığrı beldelerinde partililerle bir araya gelen Parsak, bu beldelerden yüzde 70 oy sözü aldı. Ziyaretlerinde, MHP’nin seçim beyannamesini işçilere anlatan Parsak, emeklilere de yıllık iki asgari ücret tutarında destek ödemesi yapılacağını ifade etti. Emeklilere Mart ve Eylül aylarında 1400'er lira yardım yapılacağı ve banka promosyonu alabilmelerinin sağlanacağı gibi konuları da gündeme getirdi. Ayrıca, esnafın emekli aylığından kesilen SGK priminin kaldırılacağını ve sağlık hizmetlerinde ek ücret uygulamasına son verileceğini duyurdu. Emeklilerin enflasyona ezdirilmeyeceğini ve emekli aylığı zamlarının özel bir endeks ile belirleneceğini vurguladı. Yaşa ve prim gün sayısına takılan mağduriyetlerin giderileceğini de ekledi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.