Akdeniz »

Silopi'de Eşbaşkanlar Zabıta Ekipleri ile Toplantı Gerçekleştirdi

Silopi'de eşbaşkanlar Emine Esmer ve Seyfettin Aydemir, zabıta ekipleriyle bir araya gelerek denetim ve şikayetler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, Belediye Eşbaşkanları Emine Esmer ve Seyfettin Aydemir, zabıta ekipleriyle bir toplantı düzenledi. Toplantı, Silopi Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Eşbaşkanlar, zabıta birimlerine gelen şikayetlerin anında değerlendirildiğini belirtti.

Zabıta Çalışmaları ve Denetimler
Aydemir, toplantıda hafta sonu nöbetlerine özen gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Dörtyolda düzenli nöbet tutulması ve şehir içi minibüs duraklarında sivil araçların park etmemesi için önlemler alınması gerektiğini ifade etti. Her ay, zabıta çalışmalarının değerlendirilmesi için toplantılar yapılacağını da sözlerine ekledi.
Toplantının ardından, zabıtaların bir aylık faaliyet raporunu sunan Aydemir, çarşı merkezindeki tüm lokantaların, pastanelerin, market ve bakkalların denetlendiğini aktardı. Mahallelerde de denetimlerin devam ettiğini belirten Aydemir, çarşı merkezi ve mahallelerdeki bayan kuaförlerinin yüzde 80’inin denetlendiğini açıkladı. Ayrıca, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden gelen ekiplerle birlikte üç gün boyunca gıda denetimi yapıldığı bilgisini verdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.