Akdeniz »

Hakkari'de Engelliler Haftası Kapsamında Dernek Ziyareti Yapıldı

Hakkari'de Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Sönmez ve yönetim ekibi, Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Sönmez, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Bedensel Engelliler Derneği Hakkari Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyaret, Bulvar Caddesi'nde bulunan Kaya Plaza’daki dernek binasında gerçekleşti. Dernek Başkanı Mesut Keskin tarafından karşılanan Sönmez, hastanede engellilerin erişimini kolaylaştırmaya yönelik yapılan uygulamalara dikkat çekerek, Engelliler Haftası'nı kutladı. Mesut Keskin ise, Hakkari Devlet Hastanesi’nin engellilerin erişilebilirlik ve ulaşılabilirlik konusundaki çalışmaları hakkında olumlu görüşlerini ifade etti ve bu çabaları anlamlı bulduğunu belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.