Akdeniz »

Şanlıurfa'da Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, suça sürüklenen çocuklar ve iyi halli eski hükümlüleri hayata kazandırmak amacıyla projeler yürütüyor. Denetimli Serbestlik Müdürü Sinan Yaşar, iki yılda 600 bireyi meslek sahibi yaptıklarını açıkladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'na bağlı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, suça sürüklenen çocuklar ve iyi halli eski hükümlüleri topluma kazandırmak için çeşitli projeler yürütüyor. Denetimli Serbestlik Müdürü Sinan Yaşar, bu süreçte hem bireylerin ıslah edilmesi hem de topluma yeniden kazandırılmalarının hedeflendiğini belirtti. Yaşar, "İki yıldır güvenli bir Şanlıurfa için çalışıyoruz. Eğitici ve iyileştirici programlar ile bu bireylerin üretken birer birey olmalarını sağlıyoruz." dedi. Yaşar, bu süreçte 600 kişinin meslek sahibi olduğunu ve 350 bireyin işe yerleştirildiğini ifade etti. Hükümlüler ise yapılan çalışmalardan memnun olduklarını, aile hayatlarının olumlu yönde değiştiğini vurgulayarak, kendilerine destek veren tüm kurumlara teşekkür ettiler.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.