Akdeniz »

Bingöl Genç İlçesi'nde Kaçak Avcılık Yapan 2 Kişi Jandarma Tarafından Yakalandı

Bingöl Genç ilçesinde yapılan yol kontrolü sırasında kaçak avcılık yapan 2 kişi jandarma tarafından yakalandı. Durdurulan araçta 4 keklik kafesi, 3 keklik ve tuzaklar ele geçirildi.

Bingöl’ün Genç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenledikleri yol kontrolü sırasında kaçak avcılık yaptığı belirlenen 2 kişiyi yakaladı. Kontrol esnasında durdurulan bir araçta gerçekleştirilen aramada, 4 adet keklik kafesi, 3 keklik ve 5 adet keklik avında kullanılan tuzak bulundu. Kaçak avcılıkla ilgili olarak haklarında işlem başlatılan şahıslar, Bingöl Doğa Koruma Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.