Akdeniz »

Düzce'de AK Parti Milletvekili Adayları Düzcespor Forması Aldı

Düzce'de AK Parti milletvekili adayları, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret ederek, sporun gelişimi için destek sözü verdiler.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

AK Parti Düzce Milletvekili adayları Faruk Özlü, Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında milli sporcular, adaylara çiçek takdim etti.
Ziyaret, adayların sivil toplum kuruluşlarına olan desteklerini gösterirken, Düzce'nin spor alanındaki gelişimine katkıda bulunacaklarını ifade ettiler. Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, adaylara Düzcespor forması hediye etti. Seçimlerin ardından daha sık görüşme sözü veren milletvekili adayları, Düzce'deki amatör spor kulüpleri hakkında bilgi aldılar.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.