Akdeniz »

Çanakkale Çan'da AK Parti Seçim Bürosu Törenle Hizmete Girdi

Çanakkale'nin Çan ilçesinde AK Parti tarafından açılan seçim bürosu, düzenlenen bir törenle hizmete girdi. Törene katılan AK Parti Milletvekili Öz, Bülent Turan'ın adaylığının önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Açılış törenine katılan AK Parti Çan İlçe Başkanı Mustafa Karagöz, etkinlikte bulunan vatandaşlara teşekkür ederek, "Çan'da iktidar olmanın avantajını yaşıyoruz" dedi. Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Bülent Turan'ın ilçeye yaptığı katkılara dikkat çekti. Özellikle, sağlık alanında yaşanan doktor açığının Turan'ın girişimleriyle çözüldüğünü ifade etti. AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Bülent Turan'ın milletvekili adaylığının Çanakkale için büyük bir şans olduğunu belirtti. Öz, "Milletvekilinin en önemli görevi, vatandaşın sorunlarıyla ilgilenmesidir" dedi. Turan ise, 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye'de 4 yıl boyunca seçim yapılmayacağını hatırlatarak, "Çan'da huzuru ve birlikteliği tüm Türkiye'ye yaymak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Törenin ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi ve Bülent Turan, kadınların düzenlediği kermesi ziyaret etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.