Akdeniz »

Muş Bulanık'ta HDP Binalarına Yönelik Saldırılar Protesto Edildi

Mersin ve Adana'daki HDP binalarına yapılan saldırılar, Muş'un Bulanık ilçesinde protesto edildi. Kalabalık, HDP'nin seçim bürosu önünde toplanarak saldırıları kınadı.

Muş'un Bulanık ilçesinde, Mersin ve Adana'daki HDP binalarına düzenlenen saldırılar protesto edildi. HDP'nin seçim bürosu önünde toplanan kalabalık adına Mehmet Karabalık, yaptığı açıklamada, bu saldırıların partilerini geri adım attıramayacağını ifade etti. Karabalık, HDP'ye yönelik sistematik saldırıların organize bir şekilde sürdüğünü belirtti. "Yüz yıldır kesilen HDP ağacının kökleri, toprakta daha da derinleşiyor" diyen Karabalık, eşitlik projesinin toplumun her kesiminde yankı bulduğunu vurguladı. Yapılan basın açıklamasının ardından grup sessiz bir şekilde dağıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.