Akdeniz »

Kırşehir Merkez'de Gençlik Kutlamaları İçin Stantlar Hazırlandı

Kırşehir Merkez'de, Belediye Gençlik Merkezi (BEGEM) ve Aile Yaşam Merkezi'nin stantları gençlerin hizmetine sunuldu. 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde düzenlenen etkinlikte, BEGEM üyesi gençler hediye dağıtımı gerçekleştirdi.

Kırşehir'de, Cacabey Meydanı'nda açılan stantların, Belediye Gençlik Merkezi (BEGEM) ve Aile Yaşam Merkezi'ne bağlı kulüpler tarafından oluşturulduğu belirtildi. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, bu yıl ilk kez 19 Mayıs kutlaması yaptıklarını ifade etti. BEGEM'in kuruluşundaki ana amacın, gençlerin modern ve güvenilir bir ortamda faaliyet göstermesi olduğunu vurguladı. Bahçeci, "Şimdi bu çalışmaların meyvesini Cacabey Meydanı’ndaki stantlarla alıyoruz. 15 kulübümüz, 30’a yakın stantta eserlerini sergiliyor" dedi. Ayrıca, kulüplerin düzenlediği etkinliklerin önemine değinen Bahçeci, "Kulüpler kadar eğitimler de önemli. Farklı alanlarda düzenlenen etkinliklerle gençler kendilerini tanıma fırsatı buluyor. Tarih, kültür, çevre, diksiyon, okuma, Avrupa Birliği ve kariyer kulüpleri, Kırşehir’in geçmişini tanıtarak ortak çalışma bilinci oluşturuyorlar" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.