Akdeniz »

Karabük'te Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Mitinginde Müjdeli Haberlerin Paylaşılması Bekleniyor

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Başbakan Davutoğlu'nun 23 Mayıs'ta şehre geleceğini ve müjdeli haberler vereceğini açıkladı.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, 23 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00'te Karabük'e gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, şehre müjdelerle geleceğini duyurdu. Saylar, "Başbakanımızın Karabük'e olan sevgisi ortada. AK Parti olarak yapacağımız çalışmalar, şehrimiz için büyük fayda sağlayacaktır. Halkımız, mitingde Başbakanımıza yüksek destek verecektir" dedi. Ayrıca, Davutoğlu'nun Karabük için "ahenk şehir" ifadesini kullandığını belirten Saylar, şehrin tarihi, doğası ve sanayisi ile iç içe olduğunu vurguladı. Saylar, "Başbakanımızı coşkulu bir şekilde karşılayarak sevgimizi göstereceğiz. Bu mitingde müjdeli haberler alarak Karabük'ün büyümesine katkı sağlayacağız. Başbakanımıza geleceği için şimdiden teşekkür ederim ve tüm halkımızı mitinge davet ediyorum" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.