Akdeniz »

Didim Aydın'da Yasa Dışı Geçişte 48 Kaçak Göçmen Ele Geçirildi

Didim ilçesinde, yasa dışı yollarla yurt dışına geçmeye çalışan 48 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Aydın'ın Didim ilçesinde, Ege Denizi'ne açılan bir botla yasa dışı geçiş yapmaya çalışan 48 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, yakalanan göçmenler arasında 9 kadın da bulunuyor ve uyrukları Mali, Suriyeli, Somalili ve Yemenli olarak belirlendi. Yakalanan kaçak göçmenler, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından karaya çıkarıldı. Suriyeli göçmenlerin, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından serbest bırakılacağı öğrenilirken, diğer yabancı uyruklu kaçakların ise işlemleri tamamlandıktan sonra Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği bildirildi. Ayrıca, kaçakların kullandığı bot da Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından karaya çıkarıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.