Akdeniz »

Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana ziyaretine ilişkin açıklama yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana'daki ziyaretiyle ilgili basında çıkan haberler üzerine açıklamalarda bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana'ya yapacağı ziyaretle ilgili basında yer alan iddialara yanıt verdi. Çelik, açıklamasında, "Cumhurbaşkanımızın Adana ziyareti ile ilgili bazı polemikler basında yer almıştır. En son Adana Büyükşehir Belediye Başkanı'nın haddini aşan açıklamalarda bulunduğunu görmekteyiz. Cumhurbaşkanımızın Adana ziyareti, Adana halkı tarafından büyük bir sabırsızlıkla beklenmektedir" dedi.

Bakan Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halk tarafından seçilen ilk devlet başkanı olduğunu vurgulayarak, "Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında, illerimize yaptığı teşekkür ziyaretleri büyük bir coşku ve heyecanla karşılanmaktadır. Adana'da da vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanımızın ziyaretini büyük bir coşku ile beklemektedir. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ya da herhangi birinin Cumhurbaşkanımızın ziyaretine dair açıklama yapması saygısızlık ve kınanacak bir tutumdur" ifadelerini kullandı.

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana'yı ziyaretinin tüm vatandaşlarla büyük bir heyecanla karşılanacağını belirterek, "Cumhurbaşkanımızın Adana'da halkımızla buluşması, şehrimiz için tarihi bir dönüm noktası olacaktır" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.