Akdeniz »

Düzce'de Vali Ali Fidan, Öğrencilere Hafızlık İmkanı Sunan Protokolü İmzaladı

Düzce'de Vali Ali Fidan, hafızlık yapabilme imkanı sunan bir protokolü imzaladı. Proje, İmam Hatip ortaokulu öğrencilerinin hafızlık çalışmalarını desteklemeyi ve akademik başarılarını artırmayı hedefliyor.

Düzce'de, Vali Ali Fidan'ın başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü işbirliği ile “İmam Hatip Ortaokulları Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarı Destekleme Protokolü” imzalandı. Bu projeyle, İmam Hatip ortaokullarında eğitim gören öğrencilere hafızlık yapma imkanı sunulacak. Projenin temel amacı, öğrencilerin yaş gruplarına ve ihtiyaçlarına uygun bir şekilde hafızlık çalışmalarını gerçekleştirmelerini sağlamak ve akademik başarılarını desteklemektir. İlk yıl programdan sadece 5. sınıf öğrencileri faydalanacak, ilerleyen yıllarda alt ve üst sınıflar da projeye dahil edilecektir. Toplam 48 öğrenci seçilecek ve bu öğrenciler 12'şer kişilik 4 gruba ayrılacaktır.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.