Akdeniz »

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ANKA Park'ta Su, Işık ve Ses Gösterisini İzledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte ANKA Park'ta düzenlenen su, ışık ve ses gösterisini izledi. Gösteri, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ANKA Park'ta, Yenimahalle-Şentepe Teleferik Hattı'nın açılış töreninin ardından eşi Sare Davutoğlu ile birlikte etkinliğe katıldı. Burada, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte yaklaşık 20 dakika süren gösteriyi izledi. Gösterinin sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in görüntüleri suya yansırken, Sare Davutoğlu'nun cep telefonuyla bu anları kaydettiği gözlemlendi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.