Akdeniz »

Kütahya Pazarlar'da Osmanlıca Kursunu Başarıyla Tamamlayan Kaymakam Ve 15 Kursiyer Belge Aldı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde düzenlenen Osmanlıca kursu sona erdi. 15 kursiyerin katılımıyla gerçekleşen kursu tamamlayan İlçe Kaymakamı Soner Bedir de sertifika aldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından düzenlenen Osmanlıca kursu başarıyla tamamlandı. Kursa katılan 15 kursiyerle birlikte İlçe Kaymakamı Soner Bedir de kurs bitirme belgesi aldı. Kurs, 64 saat süresince gerçekleştirildi ve Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yasin Demirhan tarafından usta öğreticilik yapıldı. Sertifika töreninde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Kaymakam Bedir'e belgesini takdim etti. Törende Kaymakam Soner Bedir, “Yararlı bir kurs oldu. Bin yıllık tarihimizin belgelerinin yazısını öğrenmek insanı mutlu ediyor. Bu kursun ileriki aşamalarının da açılması, daha üst seviyede bir Osmanlıca bilgisi kazanmak adına faydalı olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.