Akdeniz »

Muş Merkez'de Yeni Bir Halk Kütüphanesi İnşaatı İçin Çalışmalar Başladı

Muş Merkez'de, yeni bir halk kütüphanesinin inşası için hazırlıklar başladı. Muş Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, kütüphanenin eski İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ek hizmet binasının yerine inşa edileceğini açıkladı.

Muş Kültür ve Turizm Müdürlüğü, yeni halk kütüphanesi projesi için çalışmalara başladı. Müdür Hayrettin Çetin, kütüphanenin inşa edileceği alanın eski İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ek hizmet binası olduğunu belirtti. Çetin, 26 Mayıs 2015 tarihinde bina yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini ifade etti. Yeni kütüphane, bodrum, zemin kat ve artı iki kat ile toplamda 3 bin 150 metrekarelik kapalı alana sahip olacak. Bu önemli projenin Muş'a hayırlı olmasını dileyen Çetin, kütüphanenin bölgedeki kültürel faaliyetlere katkı sağlayacağını vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.