Akdeniz »

Muğla Akyaka'da Azmak Köprüsü'nden Suya Atlayanlar Tehlikeye Davet Çıkartıyor

Muğla Akyaka'da, gençler tehlikeli bir şekilde Azmak köprüsünden suya atlayarak yasakları hiçe sayıyor. Bu durum, hem kendi hayatlarını hem de tekne turlarını tehlikeye atıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Muğla’nın Akyaka ilçesinde bulunan Azmak Azmağı, yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Ancak, burada suya atlamak yasak olmasına rağmen gençler bu uyarılara kulak asmıyor. Azmak köprüsündeki “Balık avlamak ve köprüden atlamak tehlikeli ve yasaktır” levhasına rağmen, gençler buz gibi suya atlamaktan çekinmiyor. Su sıcaklığının yaz aylarında bile 5-10 derece arasında değiştiği bu bölgede, tekne turlarının yoğun olduğu saatlerde atlayış yapmak, ciddi kazalara sebep olabilir. Yetkililer, bu tür davranışların tehlikeli olduğunu ve bu konuda önlemlerin alınması gerektiğini vurguluyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.