Akdeniz »

Kocaeli'de düzenlenen kitap fuarında Senem Tekinkoca yeni kitabını tanıttı

Antalya'dan yazar Senem Tekinkoca, Kocaeli Kitap Fuarı'nda yeni eseri "Zaman Mühürcüsü"nü okuyucularıyla buluşturdu. Fuar sırasında okurlarıyla sohbet eden Tekinkoca, birçok genç yazarla tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

Kocaeli Kitap Fuarı, Türkiye'nin en kapsamlı kitap etkinliklerinden biri olarak bu yıl 7. kez gerçekleştirildi. Antalyalı yazar Senem Tekinkoca, fuarda yeni kitabı "Zaman Mühürcüsü"nü imzaladı. Postiga Yayınevi standında okurlarıyla bir araya gelen Tekinkoca, "Zaman Mühürcüsü"nü ilk kez bu fuarda tanıtmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Yazar, "Bu fuarda birçok genç yazarla tanıştım. Her kitap, içinde farklı bir ruh ve akıl barındırıyor. Yeni bir yazar veya kitap keşfetmek, yeni bir dünya keşfetmek gibi" ifadelerini kullandı. İlk kitabı "Lavanta Kokusu" ile dikkat çeken Tekinkoca'nın son romanı, Büyükada ve Üsküp arasında geçen bir hikaye üzerinden yetimhanede büyüyen bir fotoğrafçının yaşamını anlatıyor. Kitabın genel yayın yönetmenliğini Nurettin Hacıkurtiş, editörlüğünü ise Recep Usta üstlenirken, kapak tasarımı Murat Gündoğan'a, sayfa tasarımı ise Ceyda Çakıcı Baş'a aittir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.