Akdeniz »

Sultanbeyli'de Cinsel Taciz Davası Sonrası Adliye Koridorunda Kavga Çıktı

Sultanbeyli'de görülen cinsel taciz davasının ardından taraflar arasında gerginlik yaşandı. Adliye koridorunda sanık polislerin arkadaşları ile mağdurun arkadaşları arasında kavga çıktı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde Ş.Ş. adlı kişinin cinsel taciz ve işkenceye uğradığı iddialarıyla açılan davanın ilk duruşması, Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştirildi. Duruşma sonrasında, işkence mağduru Ş.Ş. ve arkadaşları, sanık polislerin arkadaşlarıyla karşılaştı ve gerginlik aniden kavgaya dönüştü. Olay yerine tedbir amaçlı gelen çevik kuvvet ekipleri, kalkan ve coplarla grupları ayırmaya çalıştı. Kavga, adliye koridorunda devam ederken, polis grubu adliyenin dışına çıkardı. Taraflar, adliye önünden ayrılana kadar güvenlik önlemleri sürdü.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.